Nikas Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Siemka!wkoncu naprawilem to,dlaczego postac przy opadaniu wolno opadala xD chce zamiescic tu maly przykladzik ktory przyda sie poczatkujacym. :) http://www.gmclan.org/up1486.html (grawitacja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 ale mi to przyklad wszystkie kody z FAQ 1/1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 a po co sciagasz??ja muwie to dla poczatkujacych!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 a po co sciagasz??ja muwie to dla poczatkujacych!! Nie wiem po co ty robiłeś ten przykład. Każdy początkujący zajrzy sobie do Faq i będzie wiedział. Ocena: 1/5. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 ZAMYKAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi