aaaaaa Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Mam problem chce zrobić bohatero hero (którego już mam) który po naciśnięciu spacji uderza mieczem miecz nie musi być widoczny cały czas tylko podczas uderzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 SUPER NIKT TU NIE UMIE ZROBIĆ MIECZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Wszyscy to potrafią tylko ty nie. Nie będziemy robić całej gry za ciebie. Papa Zapisuje cię do mojej listy na odstrzał xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Pobaw się ze sprite_index'ami, lub other.sprite_index'ami.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 SUPER NIKT TU NIE UMIE ZROBIĆ MIECZA A co ty myslisz ze kazdy ma obowiazek siedziec na forum i odpisywac na glupie pytania od razu gdy sie pojawia?? :blink: Co za ludzie... co za narod... :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 a ja nie rozumiem czego on chce, bo wyjaśnił tak wyczerpująco i dokładnie że dalaj lama by sie załamał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 SUPER NIKT TU NIE UMIE ZROBIĆ MIECZA A ja ci powiem jak się robi miecz: 1.Bierzesz stal 2.Podgrzewasz ją w ogniu 3.Wykuwasz kształt młotem (stal ma być na kowadle, trzymana szczypcami) 4.Wkładasz swoje dzieło do wody w celu ostudzenia A tak na poważnie to twoje pytanie jest bardzo proste, pogłówkuj, jeśli ci damy gotowe rozwiązanie to nie załapiesz z tego nic i spytasz się o to samo np. z siekierą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 a jaki masz widok? z boku, czy z góry? bo jak z góry to: create kat = -45; rosnij = 1; atak = 0; step if (atak) { if (rosnij) { kat += 15; if (kat >= 45) rosnij = 0; } else { kat -= 5; if (kat <= -45) { atak = 0; rosnij = 1; } } } np. Ctrl if !(atak) atak = 1; Draw dir = image_angle + kat; draw_sprite(sprite_index,0,x,y); draw_sprite_ext(s_miecz,0,x+lengthdir_x(8,dir),y+lengthdir_y(8,dir),1,1,image_angle,c_white,1); W myślach to robiłem, więc mogą być błędy A co powiesz jeśli powiem, że wymaga to umieszczenia mnie w credits? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 @up Powie, że cię umieści ale potem albo umieści, albo "zapomni" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi