Will Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Mam problem gdyż na mapie nie wiem jak umieścić obiekt na obiekcie np: stół a na nim jakiś obiekt. Musze stworzyć to jaka jeden obiekt czy jest inny sposób. Wiem, że pewnie odpowiedz jest banalna ale nie znalazłem odp na to pytanie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zrób obiekty "stolik" i np.: "wazon". Potem w roomie ustaw stolik i ODznacz opcję DELETE UNDERLYING. Potem na stoliku ustaw wazon. Proste? Słabszym trzeba pomagać. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Dziex Wielkie! Wiedziałem, że proste ale nie zauważyłem :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Trzeba sobie pomagać. W końcu ja po raz pierwszy też nie wiedziałem niczego. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 @up A ja na początku pracy z gm'em wiedziałem, że to program do robienia gier :) BTW: W grze którą właśnie robie znajomość tego prostego myczka jest niezbędna (tylko nie pomyślcie, że go nie znałem bo tylko newbie [ewentualnie nooby czego nie mówie o założycielu tematu który jest newbie] nie znają tych myczków, ale nie można ich uważać przez to za głupków itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi