Marmot Opublikowano 15 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2004 Dzisiaj sobie wszedłem na stronę Xceptiona, żeby ściągnąć jego DLL do plików OGG. Ku mojemu zdziwieniu na jego stronie jest tylko jeden DLL! Znalazłem tylko to: Xtreme3D 1.78 : OpenGL 3D Engine Może ktoś wie co się stało z jego stroną, a przy okazji wie skąd ściągnąć DLLa do plików OGG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-22- Opublikowano 16 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2004 Xception wycofał dll do GM prawdopodobnie dla tego że przchodzi na PureBasica i porzuca GM... Xtreme3D 1.78 która jest dostepna jest właśnie pod PB, co do dll to musisz pytać sie i szukać po ludziach z oficjalnego forum Gm lub GMclanu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Listopada 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2004 A po co miałby przechodzić na PureBasica skoro bardzo dobrze umie C++? Przyczyny mogą być dwie: traffic (nie wierzę). Druga bardziej prawdopodobna, Xception zmienny jest, pod wpływem chwili jest zdolny do różnych decyzji i to nie pierwszy raz się zdarza. Może miał już dość maili od userów, ich skomleń i próśb? wielce prawdopodobne. Tak to się musiało skończyć. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-22- Opublikowano 16 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2004 pewnie dlatego na PureBasica że szybciej w nim się tworzy niż w c++, wręcz expresowo a wydajność jest zbliżona,no i PB też jest cross-platformowy lin,win i jakiś amigaOS screeny PB i gier w nim robionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi