baca Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Tytuł: Mafia Wersja: 1.3 Autor : Baca Wielkość pliku : 10.4 MB wersja1.31 pobiesz Dowloand : Pobierz Poprzednia wersja gry : Pobiesz Screny: https://gmclan.org/up2092_5_zdi_cie2.html https://gmclan.org/up2092_5_zdi_cie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 nie najlepsze grafika nie twoja i do tego lipna jak wsiadłem to tego czołga to działo da się obracać tylko w jedną strone i nie mozna sztrzelać ludzie ciągle mają animację chodzenia w dół itp. pełno błędów. daje 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Spokojnie, wyluzuj wrzystko pomału dopracuję do premiery jeszcze daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 więc zobaczemy po premierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Jedynie co mi się podobało w tej grze to tylko grafika ale ona jest pewnie nie twoja. Zastanawiam się tylko gdzie ją znalazłeś. Co do ładowania to już mi się GTA: San Andreas ładowało. Postać jest bardzo wolna i jak się wejdzie do czołgu to od razu się na nim przycina. Muzyczka ładnie dobrana można powiedzieć iż daje nawet klimat. Moja ocena to 3 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 A zapisywać do JPG to mamusia nie nauczyła ;[ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 2,5/5 może być fajne ale wymaga dopracowania :). P.S skąd masz taką fajną palmę ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Grafika bohatera jest z gry GTA2. :) Zaraz ocenię. Pobieram grę. Edit: Ta gierka jest na maksa wypasiona! Bardzo wolny bohater, Grafika z innych gier i z internetu (wiem z jakiej strony :lol2:) i wkurzająca muzyka! Gratulacje! Ale gierka naprawdę dobra. Daję 4 buźki :) Tylko ci pakerzy... Eee... przechodnie są cztery razy tacy jak my! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 palmę w ziełem z Far Cry-ia większość grafiki sam zrobiłem tylko pojazdy postacie wybuchy i palmę wziełem z innych gier! zapomniałem napisać o kodach -give_$ -give_ammo -give_healt włącza się je przez klawisz<HOME> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Hmmm... Jedyne, co mnie tu urzekło to muzyka... Chociaż i ta jest krótka :P Gra ostro niedopracowana, ludek za wolno chodzi, grafika denna... Na początku gry myślałem, że to jakaś dżungla albo gra wojenna, bo hero i samochody tak wyglądają... Poza tym nie wiadomo gdzie iść, jak iść, mało widać, grafika podłoża tylko lepsza niż inne, kule odbijają się od pojazdów (może tak ma być ?)... Malo przechodniów do rozwalenia i brak jakiś wsazówek albo mapy bo trudno do nich dojść. Trudno dojść gdziekolwiek. Ale daję Ci dwie gwiazdki na dobry początek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Było by lepsze gdyby nie ta grafika.2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 niezmienie prędkości bohatera wymyśliłem inny sposób na przyspieszenie tryb biegu i tak jak na moją pierwszą grę 2 gwiazdki to dla mnie dużo edit: zapomniałem dodać poprawiłem wsiadanie i wysiadanie bohatera i zmieniłem wygląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi