Tymon Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Najlepiej to zrób spis wszystkich postaci w pierwszym poście. I tak jestem nub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Włascie mam taki pomysł, tylko nie wiem ile będzie postaci i jaki będą mieć wygląd. Jak będę miał czas to dorobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 a ten zielony to kto :>? btw. takie sobie ;PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Curna, dlaczego nie ma komiksów ze mną :P Najlepszy był póki co odcinek z ":Dstrike" i z "pietrus zlaz"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zielony to Rryk ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zielony to Rryk ;] Nie wskrzeszaj umarłych xP Jak już, to Omi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 To może zrób legendę bohaterów z Crapa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 hehe ja też chce być w jednym z odcinków :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 każdy by chciał :) no ale racja, mógłbyś legendę zrobić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 łysy bez ozdób - Tymon. wielki nos - Marmot. zielony - Rryk. z irokezem - pietrus. serce zamiast głowy - LittleFish. łysy z dredami - dziadekklefoas. poprawione, dzięki za przypomnienie Supavader :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 zapomniałeś dodać z dredami - dziadekkleofas :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 wrrr, Robi sie xd EDIT: żeby być w jednym z odcinków, wystarczy mi podpaść ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 wrrr, Robi sie xd EDIT: żeby być w jednym z odcinków, wystarczy mi podpaść ; d A więc jesteś głupim noobkiem. Teraz będę w komiksie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Nawet fajne, ale mogłyby być lepsze :] EDIT: żeby być w jednym z odcinków, wystarczy mi podpaść ; d Nie umiesz grać w soldata (wystarczy :P ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Bezmyślni :P Chodzi mi o jakiś cytat na gmclanie itp. Po prostu do tego musi czas, na to nie ma siły! xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 No to wrzuć Nikasa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Po co wam więcej nubów, ja wystarczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Po co wam więcej nubów, ja wystarczę. To że nie masz dziewczyny to nie znaczy,że musisz to pokazywać :/ Sorry Tymon, ale ciągnąć sie tak nie da.Tak jak z moją koleżanką, która sie tnie 'dla chłopaka' >_> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Dziewczyny? o_o. Dobra, teraz to się pogubiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Dziewczyny? o_o. Dobra, teraz to się pogubiłem. Firemark ma problemy z sercem. Za parę dni wróci do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Sam chciales Pietrus zmiane koloru włosów :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 a kim jest ten z kupą na głowie xD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Pathetic/ridiculous. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Ten z kupą to Firemark :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Heh nawet fajnie Ci to wychodzi ;) Oby tak dalej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Nie najlepszy odcinek, ale może w SUMIE być :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi