Firemark Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Podczas natchenia rozmowy z Tymciem (nie pozdrowie cie xD) wpadł mi na pomysł dodawania co dzień 'politycznych' pasków o gmclanie. Tylko na litość boską NIE DODAWAJCIE WŁASNYCH. Jeżeli to sie stanie, prosze o zamknięcie tematu :/ Lista: Oto 1 pasek: edit: ten bez żadnych ozdób to Tymon, nie miałem na niego pomysłu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 a ten łysy w dredach to kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 To chyba dziadekkleofas xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 lol marmot zgadł o.O mi on dziadkakleofasa nie przypomina :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 A mi on przypomina ciebie pieter xD tak ogólnie to pomysł fajny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Ja? W dredach? Powaliło was? :P No i czemu zonka robię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Fire, pokaż pozostałe 2! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 etam, ssie. nie ma mnie. :-< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Dobre hehe! Czekam na następne odcinki ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 dobra, z powodu że dzis następny dzień: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Dobre se ;3 A co tam Marmot na dole robi - pływać się uczy ?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 etam. gówniana technika, a nie ma mnie, więc tym bardziej do bani. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Doigrales sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 j/w, podoba mi sę technika, choć trochę zapieprzyłeś wykonanie, a tekst denny :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Nie rozumiem. :xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Beznadziejny ten najnowszy odcinek. Mówiłem to firemarkowi na gg, to on jak zawsze wie lepiej :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Dobra, jutro będzie lepszy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 szczerze? nie rozumiem tego rodzaju "humoru" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 W drugiej 'klatce' jest florr zamiast floor, chyba, ze to specjalnie tak dla zmyly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 wiem, źle wcisnołem na klawiature ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Kocham brak polskich liter, po prostu nie ma nic lepszego niż "zlaz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 hehe to było dobre :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Błąd logiczny w komiksie. Powinienem mu kazać grać w M:tG a nie złazić. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 nie no, znowu ten łysy w dredach :q on wygląda jak Jezus. a odcinek dobry, ale zielony irokez?!?! firemark do domu na pierogi z gwoździami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 ":D smashing attack" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 fajne :P krytykujące :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 A kto to ten z wielkim kinolem? I w sumie ten z irokezem też nie wiem kto to.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 z nosem to marmot, z irokezem to ja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Marmot ma nos z powodu że ciągle sie pluł mi na gm, że mu nos wystaje na zdjęciu ^^ a Pitrycha ma irokez, bo jest anty i punk xd (i lubi różowe misie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi