BartekGM Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Chciałbym użyć zmiennych : że : 1 sekunda - 10 punktów . Ale nie wiem jak to zrobić :crying: ! Pomocy! :crying: :crying: :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 zmienna div room_speed * 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omi Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 po jakiego ci zmienne w create obiektu daj alarm[0]=1 a w alarmie 0 daj score-=10 alarm[0]=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 https://gmclan.org/up44_11_punkty.html proszę. Creditsy nie są wymagane :P po jakiego ci zmienne w create obiektu daj alarm[0]=1 a w alarmie 0 daj score-=10 alarm[0]=1 Załamało mnie to. Po kiego piszesz jak nawet nie wiesz co to oznacza? To wszystko są zmienne jak byś chciał wiedzieć. Btw. Wszystko pogmatwałeś... @MOD: Mam nadzieje że odejmiecie mi chodź 10% od ostrzeżeń :D 3 osoba z rzędu której pomagam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omi Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 nie to nie są zmienne to są alarmy sprycie a zmienne to są np W create: haslo=100 w colizji: haslo-=20 a w step if haslo<=0 {destroy_instance} A po za tym nie dziw się że gmatwam ja jeszcze chicken jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 skoro da się przypisać coś do alarm[0] to też jest zmienna -.- stała to jest np "pi" bo ona się nie zmienia... zawsze będzie 3.14(...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omi Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 to praktycznie wszystko jest zmienna nawet speed bo tez może się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi