BartekGM Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Witam ! :D Robię grę i chcę , że jest kod na poczatku podany poziomu i jak wczytamy grę to wpisujemy kod taki jak w tym poziomie ! Pomocy :crying: :crying: ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 https://gmclan.org/up900_11_przyklad_kody.html - prosze oto przykład :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGM Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Dzięki . Zapiszę cię wcredits :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Nie ma za co :) nie musisz dodawać mnie do credits bo to dla mnie nic :P ciesze się że mogłem ci pomóc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Mi też się przyda xP (Jak ja nie lubię pisać różnego rodzaju kodów :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi