Omi Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 proszę o wpisy tutaj http://esm.ovh.org/dodaj.php proszę muszę sprawdzić czy to działa tylko proszę nie czyścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Wtf TEXT: Dane zostały dodane... :hmmm: Co mamy tam wpisywać? Dowolną treść? o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omi Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 najlepiej swój nick albo jakieś zdanie oby było w jednej linijce Ps.Kto był taki mądry i wyczyścił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 A możesz powiedzieć, po co mamy to robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omi Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 po co kto mi dal ten wycinek z wikipedii Ps. thx to działa tak i ktoś tam tak napisał a sprawdzam czy to działa bo zacząłem robić program dla mojej klasy taki z planem lekcji oraz jakie klasówki są zapowiadane i jakie kartkówki itp a to będzie mój system który będzie dodawał informacje a że program który robie szybciej będzie się włączał niż np taki firefox + wpisanie adresu www to się bardziej opłaca niż zrobienie forum a po za tym robie to na 6 z infy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Podoba Ci się mój wpis? "aaaaa..." :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omi Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 nie za bardzo ile dałeś tych aaa z milion?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 robie to na 6 z infy Za takie proste rzeczy od razu 6? :P I w ogóle nie łatwiej było ci to przetestować na localhoscie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 o rany, to sam nie mogles sprawdzic, skoro masz miec 6 :| ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 a po za tym robie to na 6 z infy :blink: przecież takie pole z zapisywaniem danych i odczytem to maksimum 5 minut roboty :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 A mój wpis ci się spodobał? (Oczywiście Wolfo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Nie spodoba mu się, bo wyczyściłem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Sądzę, iż robisz na plikach, więc: $odebrana_tresc = $_POST['textarea']; $plik = @fopen("nazwa_pliku","rodzaj"); fputs($plik,$odebrana_tresc."\r\n"); fclose($Plik); Więc mniej więcej za taki kod dostajesz 6? Gratz dla nauczyciela. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi