kriz1 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Ktoś ma ochotę na partyjkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Ja mam! Tylko ostatnio z nikim nie mogłem grać, nie wiem czemu. Widzieliśmy się w lobby ale nie mogliśmy się miziać. Pisz do mnie na PW i gramy llololo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriz1 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Ja mam! Tylko ostatnio z nikim nie mogłem grać, nie wiem czemu. Widzieliśmy się w lobby ale nie mogliśmy się miziać. Pisz do mnie na PW i gramy llololo Dostałeś PW ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Da, tylko czasu nie miałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Tak jest to nielegalne, ale z Tymonem uzgodniliśmy, że w drodze wyjątku i starości gry (7 lat), można przymknąć oko na regulamin. Może nie długo zaczniemy grać w takie sławy jak Doom I, II, Half-Life, CS 1.5, DODa starego, Quake, TFC i inne tego typu STARE sławy nielegalnie, co? W sumie nie da się tego skomentować. @TOPIC: Gra ma swoje lata ale nadal mi się podoba. Może wpadnę i pogram z jakimś gmclanowiczem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Ja z krizem1 już grałem, było świetnie. Możliwe, że japanstashek też się przyłączy, to byłoby nas 4 ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Może nie długo zaczniemy grać w takie sławy jak Doom I, II, Half-Life, CS 1.5, DODa starego, Quake, TFC i inne tego typu STARE sławy nielegalnie, co? W sumie nie da się tego skomentować. A może jeszcze raz przeczytasz i tym razem pojmiesz sens zwrotu "w drodze wyjątku"? Jak coś się nie podoba, to se zaloz wlasny serwis i tam pozakladaj tematy o ww. grach. Dopieprzasz się na siłę do dwuletniego tematu, a wtedy to nawet nie byłeś tutaj zarestrowany, więc tym bardziej nie powinieneś się wypowiadać na ten temat chłopcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanaboid Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Witam, wszystkich jestem to nowy, wiec wypada sie przedstawić;) Na forum trafiłem szukając informacji jak zagrać w RA 2 YR online, na początku probowalem waszegos sposobu z forum, ale okazal sie nie do wykonania przez mojego kupla, co mnie specjalnie nie zdziwilo, biorac pod uwage jego komputerowy spryt:/ Poszedlem wiec za ciosem i znalazlem sposob na troche prostrze rozwiazanie, wykorzystujace TCP/IP i Hamachi2, dzieki czemu w Reda moga zagrac takze uzytkownicy Visty, W7 i innych wynalazkow. Dowiedzialem sie o tym przy okazji karkolomnej proby instalacji, moda Reborn na zmodyfikowana wersje RA2YR znaleziona gdzies w necie. Jesli ktos jest zainteresowany pograniem to chetnie napisze jakis tutorial, tymbardziej, ze mod Reborn aktualnie w wersji 1.1, jest jakosciowo na b. wysokim poziomie. Z rozmow z tworca moda dowiedzialem sie, ze pracuje nad wersja 1.2, a dodatkowo zastanawia sie nad zorganizowaniem jakichs mistrzostw. Podsumowujac, jesli macie ochote pograc dajcie znac w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubuscod Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Witam, wszystkich jestem to nowy, wiec wypada sie przedstawić ;) Na forum trafiłem szukając informacji jak zagrać w RA 2 YR online, na początku probowalem waszegos sposobu z forum, ale okazal sie nie do wykonania przez mojego kupla, co mnie specjalnie nie zdziwilo, biorac pod uwage jego komputerowy spryt:/ Poszedlem wiec za ciosem i znalazlem sposob na troche prostrze rozwiazanie, wykorzystujace TCP/IP i Hamachi2, dzieki czemu w Reda moga zagrac takze uzytkownicy Visty, W7 i innych wynalazkow. Dowiedzialem sie o tym przy okazji karkolomnej proby instalacji, moda Reborn na zmodyfikowana wersje RA2YR znaleziona gdzies w necie. Jesli ktos jest zainteresowany pograniem to chetnie napisze jakis tutorial, tymbardziej, ze mod Reborn aktualnie w wersji 1.1, jest jakosciowo na b. wysokim poziomie. Z rozmow z tworca moda dowiedzialem sie, ze pracuje nad wersja 1.2, a dodatkowo zastanawia sie nad zorganizowaniem jakichs mistrzostw. Podsumowujac, jesli macie ochote pograc dajcie znac w tym temacie. Jeżeli jeszcze przeglądasz to forum to proszę cie napisz tu jak zagrać w RA2 na Win7 albo mi na GG:1233867 Z góry wielkie thx!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 1 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Ostatnio widziany: 2.12.2009 - 13:00 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi