Marmot Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zobacz sobie tabelę przedrostków, to będziesz wiedział co może być xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Nie wprowadzaj ludzi w błąd :) . 1 TB = 1024 GB = 1048576 MB = 1073741824 KB Who fuckin cares? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Chciałbym mieć hosting 1 YB :] Kto tyle w ogóle ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Chciałbym mieć hosting 1 YB :] Kto tyle w ogóle ma? YB to rzeczywiście nikt nie ma :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 To po co taka jednostka powstała? O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 A po co powstały GB w '86, kiedy to największy dysk miał 512 kb? :) Mam nadzieję, że rozumiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Adster - przecież to tylko przedrostki stosowane do wszystkich jednostek. Myślisz, że dlaczego jest KILObajt i KILOmetr? No bo KILO oznacza pomnożenie jednostki podstawowej przez 10^3. Na upartego mógłbyś mieć megametr który by wynosił milion metrów. EDIT: ROTFL xD . Skapłem się po 23 godzinach, że to był guXio a nie Adster. Sorka xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 A po co powstały GB w '86, kiedy to największy dysk miał 512 kb? :) Mam nadzieję, że rozumiesz. A moglbys mi fytłumatrzyć jeszcze raz :boxed: :boxed: :crying: :crying: ? Dobra, żartuję =P Co ty myślisz, że ja aż taki głupi jestem :lol: :lol: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 YB to rzeczywiście nikt nie ma :P Ja mam YB bo na początku założyłem server ale nie wiedziełem coto za pojemność a teraz zobaczyłem że mam YB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Tak, a ja jestem Maria Kleofasa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 hehe, jasne, 1YB ;) a ja sikam na siedząco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Ja mam YB bo na początku założyłem server ale nie wiedziełem coto za pojemność a teraz zobaczyłem że mam YB Nie ma żadnych serwerów udostępniających takie ilości miejsca. Największy darmowy jaki widziałem miał 10 GB. Nawet google używa jedynie TB baz danych, więc Elvisie nie bajeruj. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Ja na prawde mam YB :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udowodnij :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Elvis, ale zrozum że to ku*wa nie możliwe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 oto strona w której można założyć taką domene YB www.htysnf.com.hl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 i mi również. ciekawe dlaczego? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Ja na prawde mam YB mad.gif Chyba masz YebnyBajt??? :D A tak na serio-nawet jeżeli, to ile taki serw musiałby kosztować! Wątpię w darmowość takiej ilości pamięci w dzisiejszych czasach... :] hehe, jasne, 1YB smile2.gif a ja sikam na siedząco. Uwaga na słowa! Sikać można na siedząco, gdy przy okazji robi się to drugie! ;) EDIT: ROTFL xD . Skapłem się po 23 godzinach, że to był guXio a nie Adster. Sorka xD . ...to gratuluję Ci refleksu! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 RoX xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Słaby fake bo na dole pisze, że pojemnośc dysku to 3x.xx GB. Pozdrawiam, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 :/ Nie zauważyłem =P A co tam z uploaderem? Wczoraj patrzyłem i dalej zepsuty :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 :/ Nie zauważyłem =P Poza tym, są różnice w tłach pod napisem 12YB, a całego okna xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zrobić ten uploader to nieproblem. Ale chęci trzeba mieć. Mam pomysł. Jutro jade w celach REkreacyjnych do Babci, a tam mam neta i laptopa to postaram się zrobić. Pozdrawiam, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 napraw ten uploader i zrób wszystkie formaty bo ja np. potrzebuje uploadera bez żadnej rejestracji itp żeby wrzucić plik html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 @up HTML? Tego napewno nie dozwole wrzucać. o.0 Pozdrawiam, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Wrzucił by ktoś index.html to serwer nie przekierowywał by na index.php tylko na index.html... Wiem, bo już raz tak up'a zepsułem =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Szymek chyba myśli, że u mnie będzie nietypowy hosting HTML,PHP itp. Pozdrawiam, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi