Kamil1992 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Mam pewien kłopot: otóż wczoraj zacząłem robić pierwszą grę, na początku wszystko było dobrze, ale gdy dzisiaj wprowadziłem parę zmian, room zaczął mi się mulić tu daję uploada: https://gmclan.org/up2172.html (nazwa pliku : pierwsza_gra) sami zobaczcie co się stało i proszę, pomóżcie :( !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Mi wszystko chodzi dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil1992 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 na moim kompie chodzi tak jakby miała prędkość 5 a nie 30 :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Hmm... Zaznacz może w zakładce vievs Visible when use vievs i Eneble to use vievs. Jak Ci przymula, to też możesz w zakładce settings w roomie Dać speed na np. 60 :P Edit: Albo masz kompa za wolnego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 dodałem wyświetlanie FPS-ów i ich liczba był ciągle stała, ani jeden FPS niespadł może masz jakieś inne programy włączone kture spowolniają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil1992 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 mi jak nawet włączę prędkość 100 to tak samo się muli mam 1.8 ghz, 512ram a używam tylko GM i ew. painta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Kurde, to ja nie wiem... Mi jakoś wszystk odobrze chodzi... Mówie, zaznacz opcje w zakładce vievs Visible when use vievs i Eneble to use vievs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil1992 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 dzięki to działa, ale jest jeden problem : jak wyśrodkować ekran na bohaterze????? :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 W zakładce vievs: Hbor: 320 Vbor: 240 Albo odwrotnie :P xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 w zakładce view ustawiasz hbor i vbor ustawiasz połowe wartości widoku mapy np mapa ma 800x600 to ustawiasz 400x300 w obiekt folowing ustawiasz bochatera bohatera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 A i pytania dotyczace postaci na środku ekranu były na forum ze 50 razy -_- Poszukaj a znajdziesz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil1992 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Dzięki, wszystko działa nie wiem jak mam wam dziękować :) :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Umieszczenie w Credits? xD (joke) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil1992 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 NO PROBLEM ! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi