123el Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Sorki za idiotyczne zapewne pytanie, ale nie mogłem znaleźć na forum to się pytam. Jak mogę to zrobić: obiekt gracz chodzi sobie na boki, skacze itd., jest też do niego przyklejony(zawsze w tym samym nie zmiennym miejscu)inny obiekt, który też ma różne animacje(zależne od przycisków), "parent" nie działa, jeżeli ktoś mnie nie wyśmieje, to niech chociaż pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Nie wiem w czym masz problem? W podarzaniu za obiektem? W robieniu animacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 chodzi ci oto żeby np. ręka była cały czas przy graczu?? w end step ręki: x=obj_gracz.x y=obj_gracz.y a pózniej zmieniasz tylko animacje ręki(tylko nie zmieniaj obiektu ręki :P) :) moze zaraz dam przyklad ;) edit: @Black znowu bylem pierwszy :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Step x=o_bohater.x; y=o_bohater.y; ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 No tak zapomniałem o wspaniałym x=obj_player.x, dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi