arekrem Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Rodzina silników Elysium pozwala tworzyć gry MMORPG z grafiką podobną do rmxp (no chyba, ze sobie sami narysujecie lepszą). Silnik jest zaprojektowany w Visual Basic 6... Ostatnio wraz ze znajomymi zabrałem się do znacznego modyfikowania silnika, i dzięki temu powstaje Elysium Collapsed. Założyliśmy forum, na którym dowiecie się więcej o Elysium. Na forum będą m.in. tutoriale dot. programowania w VB6... www.collapsed.yoyo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Nie za bardzo kojarzę ten silnik, ale mam nadzieję, że uda wam się spełnić swoje "zadanie" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 2. Nie spamuj. Nie reklamuj także swojej strony w miejscach innych niż twoja sygnatura/odpowiednie tematy. Czy to nie narusza regulaminu? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Hmm... troche robiłem w VB,chętnie zajrze na stronkę. EDIT: Tylko pod 6.0 = Lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 A może zamiast bambolić o polskim supporcie należałoby napisać o samym silniku? Tak to spam wyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikage Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Łeeee.....Elysium strasznie zabugowane , więcej problemów z tym niż pożytku . Zainteresowanych odsyłam do google : wpisać Eclipse Mmorpg Maker ( bazowane na silniku elysium ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi