aaaaaa Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 W grze włączyłem podoążanie za obiektem ale kiedy włączam pasek zdrowia to go nie widać ponieważ od razu pokazuje się cały ekran.(trzeba do niego dojść co mam zrobić) poprostu jeśli podąza obraz za objektem hero to nie może pokazać health bar który jest u góry room Błagam pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Sadzac po nicku nie zamierzasz dlugo przesiadywac na tym forum, zapewne tez nie wiele razy z jakim kolwiek forum sie stykales, dlatego uprzejmie prosze abys urzyl opcji szukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 dlatego uprzejmie prosze abys urzyl opcji szukaj. Ja zaś proszę o użycie tej opcji. Coś chyba nam niedługo FAQ urośnie... Ja podpowiem tylko, że warto użyć tablic (wielowymiarowych zmiennych) view_xview i view_yview . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Szukałem ale kompletnie niewiem pod jakim tagiem Błagam pdajcie kod NAPRAWDE SUPER FORUM JAK KTOŚ MA DZIWNY NICK TO JUŻ NIE UZYSKA POMOCY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 A może daj kod aby obiekt "healt_bar" się nie pojawiał lecz wyświetlał? Zawasze w rogu ekranu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 a jaki to kod jakiej opcji mam użyć draw Nikt na forum nie poradzi sobie z tym problemem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Piknie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Niedziała pisze że nieznaleźiono takiej funkcji na game maker 4.3 I Co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Niedziała pisze że nieznaleźiono takiej funkcji na game maker 4.3 I Co? No to zmień GM 4.3 na nowszą wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 za nowszą trzeba płacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 za nowszą trzeba płacić Z tego co wiem za 5.0 nie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Na 6 lub 7 spokojnie rozwiążesz swój problem, mając nawet niezarejestrowaną wersję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 za nowszą trzeba płacić To nie rejestruj i używaj darmowej wersji. Nikt już nie pamięta tych staroci, obecnie nasz support obejmuje wersje 6.1 i 7.0, bo takich wszyscy używają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 pobrałem wersje 5.0 i dalej nie działa możecie powiedzieć gdzie to wpisać pisze że nie ma takiej zmiennej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 pisze że nie ma takiej zmiennej No to utwórz takową <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 pobrałem wersje 5.0 i dalej nie działa możecie powiedzieć gdzie to wpisać pisze że nie ma takiej zmiennej Lol, więc ściągnij NAJNOWSZĄ wersję, a nie marudzisz, że ci coś nie działa w jakimś starym crapie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 w nowszej nie ma funkcj podążaj za objektem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Ściągnij wersję 6.1 i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 w nowszej nie ma funkcj podążaj za objektem :boxed: Taa? A skad masz takie informacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 :lol2: :lol2: Sadzac po nicku nie zamierzasz dlugo przesiadywac na tym forum, zapewne tez nie wiele razy z jakim kolwiek forum sie stykales, dlatego uprzejmie prosze abys urzyl opcji szukaj. Ha ha ha Sory że odświeżam ten temat ale Czy dalej oceniasz ludzi po NICKU i Nadal sądzisz że nie pozostane tu długo Śmiesznie wyszło nie? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Nawet jak dostane warna to warto było to napisac :twisted: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi