Cekol Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Tytuł: (" Menu "Beta ): Death Paradise Gatunek:Gra 2D z lotu ptaka. strzelanka. Opis: Jesteś żołnierzem który musi wytępić zmutowane stwory z miasta. (To co tu daje to w sumie Beta menu do mojej gry :P) Download: https://gmclan.org/up808_4_Game.html Rozmiar pliku: 1.44Mb Autorzy:Cekol Programowanie: Cekol Fabuła: Cekol Grafika: Cekol Muzyka: Cekol Screen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Suuuper menu mi się podoba. 5/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Miałem nadzieję zagrać w demo gry, niestety otrzymałem samo menu. Ocena 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Spoko menu i tylko tyle, bo nic więcej niema. Więc po co to dałeś jak jeszcze namiastki gry nie masz? Mam wrażenie, że menu będzie główną atrakcją tej gry... 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Miałem nadzieję zagrać w demo gry, niestety otrzymałem samo menu. Ocena 1/5. Właściwie to masz rację dziadzie. Cekol powinnieneś zrobić przynajmniej kawałek gry zanim dasz ten temat do "Dema gier i programów" Ale menu jest cool :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Fajne menu(sorry że tak krótko ale nie ma co się tu rozpisywać.). Ocena 7/10 czyli 3 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Ojjjjj, w menu słyszę chyba zmodyfikowane dźwięki z Q2... :) No cóż...bajka. Tylko ten napis "Death Paradise" jakiś taki zwyczajny. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 OMG! To menu jest zaj******! Mam nadzieję, że gra będzie równie dobra :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 pentagram. apage satanas. ale menu wygląda fajnie. trójeczkę dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Menu bardzo dobre, chociaz moglbys cos bardziej orginalnego wymysilic. Ja zaczynam (planuje) prace nad strzelanka z widokiem od gory, moze sie zmierzymy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Nie chciałbym nic mówić, ale pentagram w takiej postaci w jakiej dałeś na screenshocie, to był używany w celu odciągnięcia zła, nie jego przywołania xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Nie chciałbym nic mówić, ale pentagram w takiej postaci w jakiej dałeś na screenshocie, to był używany w celu odciągnięcia zła, nie jego przywołania xd . W fabule gry, w pierwszym poście pisze że mamy tępić potwory, więc nie narzekaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Piękne Menu, jednak przypomina mi trochę menu z MAGI. 10/10 - 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Piękne Menu, jednak przypomina mi trochę menu z MAGI. 10/10 - 5/5 No, Dokładnie, też od razu skojarzyłem z MAGI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 A mi dzwieki przypomnialy quake, a wyglad magi XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pax Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Ładne menu :thumbsup: teraz postaraj sie o równie dobrą gre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi