rryk Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Jak czasem pomyślę, że miałbym przez wieczność siedzieć i się gapić, ciarki mnie przechodzą. :/ Spoko będą tam i inni spróbuję zebrać ekipę gmclanu pamiętajcie będę z tabliczką >>>>>>['''''''''''''''''''""'"] >>>>>>| gmclan.org | >>>>>>[__________] >>>>>>>>>>| >>>>>>>>>>| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Spoko będą tam i inni spróbuję zebrać ekipę gmclanu pamiętajcie będę z tabliczką >>>>>>['''''''''''''''''''""'"] >>>>>>| gmclan.org | >>>>>>[__________] >>>>>>>>>>| >>>>>>>>>>| A czy tam gdzieś już GmClan będzie dla ciebie czymś wartościowym? :> Trochę źle to pojmujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 hmm ogólnie gm nie będzie wartościowym ale wiesz pogadać o starych dobrych czasach z gmclanem zawsze przyjemnie no nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 a co ty możesz wiedzieć o starych dobrych czasach rryk? :> EDIT A skąd wiesz że jeszcze tu będziesz? a może jakiś talib cię zabije? Nigdy nic nie wiadomo... ps. idź kogo to obchodzi? dobra nie chce się kłócić bo znów warna zarobie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 wiesz ja nie zamierzam odchodzić dziś na tamten świat i z gm tak szybko nie zerwę więc mówiłem w czasie przyszłym niedokonanym Ps.Ide spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Jak niektórych czytam to mi się naprawdę chce śmiać. :) Wpadam na forum o programowaniu (jako tako pojętym), a tu ludzie zaczynają nagle gadać o wierze i życiu po śmierci. O mamo. Ja zapraszam tutaj, bo tam jest na to miejsce, a jak nie macie o czym dyskutować, albo się strasznie nudzicie na GMclanie to mogę wam podać kilka zagadnień do "zbadania". :] Wiara to sprawa indywidualna i taką powinna też pozostać. I wysłać mi PW jak coś. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi