BartekGM Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Chcę zrobić grę w której kieruje sie myszką : NNNNNNNNNNNNNN NN NN NN O NN NN NNNNNNNNNNNN o - kursor n - mur Ruszamy myszką i idzie kursor tam dzie ruszysz i nie możesz dotknąć ściany ! Pomocy , szukałęm ale nie znalazłem :o !! Z góry dzięki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Ostatnio dawał taki przykład Morgo. Masz linka: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=5088 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGM Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Dzięki za przykład ! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 hmm... kiedyś robiłem podobną grę i po najechaniu na piłkę ona przesuwała się wraz z kursorem, co oznacza łatwiejszą grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Nie łatwiejszą, bo nie o to mu chodziło, ale o to, żeby sam kursor sprawdzał kolizję i był bohaterem ;p Poza tym, skoro problem został rozwiązany, przydałoby się zamknąć temat... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi