Hriser Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 np. alarm[0] po 40... ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 alarm[0]=40; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 on sie nie pyta jak ustawic alarm na 40 tylko jak odpalić event z kodu. Czyli coś w stylu if (alarm[0]) costam costam... nie bardzo wiem jak to zrobic :/ mozna by if alarm==-1 ale wtedy by sie robilo co stepa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 może pokombinujesz coś z "ev_alarm" widziałem gdzieś taki kawałek kodu ale nie wiem do czego bo nie sprawdzałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 on sie nie pyta jak ustawic alarm na 40 tylko jak odpalić event z kodu. Czyli coś w stylu if (alarm[0]) costam costam... nie bardzo wiem jak to zrobic :/ mozna by if alarm==-1 ale wtedy by sie robilo co stepa... if alarm[0]=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hriser Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Ok dzieki ;) pozmienialem troche "po swojemu" i wyszlo tak jak mialo wyjsc w calosci ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Uniżenie wnoszę o Zclose'owanie tematu, skoro problem został rozwiązany. Ludzie, pamiętajcie o tym na przyszłość, tak, jak o datach postów i nabijaniem topiców... =P Przepraszamy i błagamy o przebaczenie. xD Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi