kryniak Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Hejka, zrobiłem silnik platformówki w DHTMLu, który możecie "podziwiać" lub modyfikować według tej licencji :D. LINK: http://www.kryniak.yoyo.pl/platform Podoba się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Hehe :P Mi się bardzo podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Cieszę się =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Ogólnie? Słabo, od razu rzucają się bugi w oczy - wiadomo jakie. Little lepsze pisał. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Po komunikacie ze sterowaniem, nic nie mogę zrobić. :P Ja zacząć grać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 jak się wypadnie spoza platformy, to się strona wydłuża bo piłeczka na dół leci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Przypominam, że to wersja 0.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 hm, ciekawe - nie widziałem jeszcze gry platformowej zrobionej w DHTMLu. wykryłem 2 bugi - jak się skoczy na krawędzi platformy to podczas spadania kulka przelatuje przez tego czarnego kloca. czasem też nie chce się ruszyć z miejsca mimo naciskania w guzik :P trójeczka z plusem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Po komunikacie ze sterowaniem, nic nie mogę zrobić. :P Ja zacząć grać? To chyba przez te głupie reklamy. Gdy odpalałem na twardym dysku to chodziło aż miło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Spróbowałem pod FF i działa bardzo dobrze. Ale najwyższych lotów to to też nie jest :P ciekawostka. http://www.abrahamjoffe.com.au/ben/canvascape/ - gra fpp napisana w dhtml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Nawet fajny ten silniczek zobaczymy jak będzie wyglądał w następnych wersjach. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Dodałem teksturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 No, spoko. Ciekawe jak będzie wyglądać wersja 1.0 (o ile się taka kiedykolwiek ukaże :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 jak takie cos sie robi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 @Up : 2 sprawy: -1: Stary jak świat temat... -2: Jak sam platformówki nie umiesz zrobić, to się za to nie bierz :P . Fajny przkładzik. Szkoda, że nie odświerzany ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Nawet spoko ^_^ Ciekawy jestem następnych wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 -1: Stary jak świat temat... No i co z tego, że stary? Akurat w tym przypadku użytkownik zadał konkretne pytanie dotyczące projektu, a nie bezsensownie odświezył temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi