Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Listopada 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 The Sandbox of God jest grą logiczną stworzoną przez Mr. Chubigans'a, jednego z najbardziej znanych gm'owych scenowców. Polega ona na wybieraniu w odpowiedniej kolejności akcji tak, by prowadzona przez nas cywilizacja, ludzkość miała się jak najlepiej. W skrócie powiem, że uwielbiam takie gry logiczne. Grafika dobra, muzyka piękna. http://www.vertigogaming.net/sog.htm Za pierwszym razem nie rozumiałem w ogóle o co chodzi, dopiero druga próba, to właściwa rozgrywka. Na razie po skónczeniu gry (bo jest 10 er) mam rangę 8 i 5050 oraz większość odkryć "niezaliczona". Idę giercować dalej. :D Czekam na wasze wyniki i pamiętajcie, nie zdradzać najlepszej kolejności! Screen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choosen Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 8400 rank 5 :-) fajna giera :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Listopada 2004 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 A ja dzisiaj ja wykasowalem z twardziela. Umiesz zrobic wulkan tak by przetrwal do drugiej ery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choosen Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 jasne :-) interesuje cie kolejnosc ? P.S. 9200 ptk rank 2 :-) Edit Choosen : nowy rekord 11200 rank 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 18 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2004 Całkiem fajna gra. :) Rekord: 8900 points Rank 2 - Mars, god of war Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 19 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2004 Gra jest bardzo dobra, chyba najlepsza w jaką grałem na game maker, mam tylko kilka pytań: O co chodzi z tymi królikami?? Czy na prawde króliki powstały przed człowiekiem?? aha, I Nie wiem jak sie sejwuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi