Nikas Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 "elo" jak zrobic by np jak chce by ludzik szedl w lewo to zmienia sie sprite (znaczy ja wiem jak to zrobic jest taki kloxcek)ale cos mi to ostatnio szfankuje wiec prosilbym najlepiej w kodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 A ja w klockach dam - buah hah hah :P Event - Key press (tu wybierasz przycisk) potem a actions i tu ustawiasz jaki sprite. Pamiętaj żeby dać Key Press <no key> i dać tam sprite początkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 no ja wiem lae to mi wlasnie cos szwankuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 No ale co szwankuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 mam tak obj_statej left>change sprite into spr_leci>start mowinh in a direction i sie nie zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 if keyboard_check(vk_left) { sprite_index = sprite_w_lewo; } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 ok thx dangon teraaz bede to robil w kodzie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi