baca Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 jak mogę zrobić by przy starcie wpisać dowolne imie i póżniej było wyświetlone nad graczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 zmienna = get_string( 'Podaj imie:', 'Piotrek' ); ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 tyle ja tesz wiem ale chcę, żeby puźniej było wyświetlone na ekranie i tesz by mógł w punktacji EDIT: Warn za pisownie? bym się nispodziewał Warn za pisownię (całokształt twórczości). Dawidsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 to na początku dajesz to co Tymon najlepiej w create: imie=get_string( 'Podaj imie:', 'Piotrek' ); a pozniej w draw: draw_text(obj_gracz.x,obj,gracz.y-20,string(imie)) powinno działać ;) edit: Widzę że Dawidsu wlepia wszystkim warny (Nikas, baca, itp.) za pisownie i właśnie dlatego zacząłem pisać ogonki xD :) edit2: no tak Matthew myślałem o czymś innym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 a pozniej w end step: eee... raczej w draw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi