Cekol Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zrobiłem przykład jak można wzbogacić grafikę cieniem i blaskiem :P Przykład został stworzony za pomocą... Surface! xD łoto łon :https://gmclan.org/up808_11_walls.html Oceniajcie i mówcie czy się podoba. A nie: 2 komentarze ,Pobrań: 20 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Wygląda dobrze, kiedyś widziałem coś podobnego (nie oskarżam cię o plagiactwo). Przykład wydaje mi się treoche niewygodny w obsłudze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Bardzo dobry przykład. Dla początkujących będzie w sam raz. Może i nawet mi się przyda. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Very good! Tylko mam pytanie: Czy ty się czasem nie zakochałeś w surface? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Nowa wersja przykładu: https://gmclan.org/up808_11_walls3.html Bardziej efektywne- Są "2 poziomy cieni" xP Czy ty się czasem nie zakochałeś w surface? Nie :P Po prostu Surface To takie cudo, które ułatwia człowiekowi życie :P Np można jeszcze zrobić rysowanie pocisków w w trybie 3D , Wydrzeć coś z rysunku i zrobić odłamki itp. :) Komentować komentować! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Pflee, wszyscy tylko mówią, że początkującym się przyda a nie mogą sami czegoś wymyśleć... W dzisiejszych czasach początkujący to nie newbie, więc sami też by łatwo wpadli, gdyby umieli główkować i przeczytali artykuł o surface :P No dobra. Fajnie, prawie nic na tym czymś nie widzę - nie wiem jak ty, ale nie każdy ma monitor 640:480 i jedzie na 256 kolorach, więc takie cóś to ni do pokazania, ni do przykładu, bo taki cień to może tam gdzie słońce nie dochodzi xP (no bez obrazy, ale ja mam rozdzielczość 1600:1200 i rezolucję 2048:1528 i naprawdę widzę tylko jakieś cztery małe czarne kwadraciki :P) Ale gratz za przykładzik, może się napracowałeś (a może nie :D), chociaż liczy się pomysł i alternatywne rozwiązanie dla newbies :] ReSpEcT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Update! xD https://gmclan.org/up808_11_walls5.html -Możliwość więcej świateł -Możliwość nieskończoność warstw -I coś tam jeszcze :P Zasysać i oceniać! Światła można przesuwać (chwycić je na środku :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 oo, fajne to xD Post nic nie wnosi do tematu (Regulamin, punkt 4.). Warn. Dawidsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi