Sylwester Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witam Załozyłem strone,wrzuciłem pliki wszystkie przez total commandera...i jest tak że u mnie na komputerze strona się wyświetla ale inny widzą tylko białe tło.powiedzcie co zrobiłem źle i jak to naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 A może adres strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 adres strony jak by co to http://www.methodmansite.yoyo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Wszystko jest w porządku. Ja widzę stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Ja tez widze cala strone. Twoi znajomi moze maja cos zwalone :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Mi działa strona. Może oni coś źle wpisują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Albo mają IE :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 u mnie też wsio działa coś twoi kumple mają nie tak albo wpuszczają cie w maliny Ps.W IE też działa normalnie przedchwilkąsprawdziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 No nie, żartuje sobie. Mam straszną opinię o IE® :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 No, strona jest w porządku. Może kumple źle mają. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Kumple = 1 Kwietnia = Prima Aprilis :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 dzieki za pomoc...nie myslcie ze to była reklama strony;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi