-22- Opublikowano 31 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 możecie mi doradzić jakiś darmowy program w którym jest funkcja kopiowania rysunku to znaczy zaznaczasz to co zrobiłeś i kopiujesz wklejasz i masz dwa takie same obok siebie graphic gale i pixia tego nie mają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 Przede wszystkim: GIMP 2.00 Później powinieneś spróbować: GIMP 1.25 Jeżeli nie ma tego to spróbuj: GIMP for Linux xD xD xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 31 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 Paint Shop Pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 PSP nie jest darmowy :) PS. Tylko nie mówcie że można ściągnąć cracka i jest darmowy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 31 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 PSP nie jest darmowy :) Jak to nie? :) A wersja trial to co? :D xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 To 30 dni za darmochę z ograniczonymi opcjami xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 31 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 No to co :) Grunt ze za free :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-22- Opublikowano 31 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 Gimp odpada moja maszyna jest za słaba na niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 1 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2004 Owszem, 30 dni, ale przez te 30 dni korzystasz z wszystkiego, co Paint Shop Pro ma do zaoferowania, więc mi tu nie kombinuj :P Poza tym crack to, jeśli mnie pamięć nie myli, nie jedyna metoda darmowego przedłużenia "czasu próbnego". Ale ten temat jest nie o tym, więc może już się zamknę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi