Szymi_2004 Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Wiatm! Ostatnio przerobiłem w całości przykłąd Mplay na własne potrzeby. Nie interesowałem się tym wcześniej ale nie jestem pewien na czym postawić pierwszy serwer. Myślałem nad programem Hamahi (nie wiem jak to się nazywa :)) ale też nie wiem czy ewentualnie to wypali. Ponownie zwracam się do was z tym dylematem pomużcie plis! Pozdrawiam Szymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 na kompie sobie postaw... a na czym ty byś chciał? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi_2004 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 No na Hamahi. Wiesz jak założyć taki serw na Hamahi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zal mi ciebie :crying: . Hmachi to program który tworzy tunel w sieci po to, żeby mógł założyć wirtualną sieć. On pomaga wtedy gdy masz wew. ip. Serwer ten do gry stawiasz normalnie, i potem dołączasz się do sieci w hamachi. Pozdrawiam, Iv!n. :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi_2004 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Mam wewnętrzne ip. Mówisz ,że najpierw mam se zrobić oddzielne ip w Hamachi a potem postawić serwa? Odpowiedz. Pozdrawiam Szymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Hamachi przydziela Ci automatycznie jakieś IP. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi