Nikas Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 LOLOLO TO NIE BYŁA EPICKA GRA, jak chcesz to se wejdź na mojego upka i ściągnij :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 A jak się ta gra nazywa? Bo nie wiem co ściągnąć z Twojego uploadera... :P EDIT: NO, już napisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 ok dalem edita :P BOUNCING BALL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 http://www.gmclan.org/up1486_4_Bouncing_Ball.html - Naucz się robić linki ~~" A przykład to źle odbijająca się piłka w arkanoidzie. Wątpię, żeby komukolwiek to się przydało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 czemu "zle"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Gdyż nie ma tu fizyki, tylko standardowy klocek z GMa przez co piłka odbija się nierealistycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 aha na przyszlosc sprubuje zrobic lepszy przyklad :thumbsup: musze sam sie jeszcze podloczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Ja nie ocenię bo mi nie działa (wersja Game Makera i wogóle). Ale jeśli jest tak jak mówi Black, to to marny przykład. Podszkol się trochę... Uda Ci się! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi