met94 Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Co zrobić żeby controller life był w rogu ekranu jak się przemieszczam?Mam controller life to on siedzi w rogu ekranu a ja ide w bok i ide a on dalej siedzi i siedzi, a chce żeby on był cały czas widoczny w rogu ekranu nawet jak pójde bardzo daleko w bok czy ktoś wie jak to zrobić?Prosze pomóżcie i niepiszcie żebym poszukał bo szukałem ale nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 x=view_xview[numer]; y=view_yview[numer]; Poza tym, opcja Szukaj nie gryzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
met94 Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Coś nie działa ten kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 jak może działać jak pewnie użyć go nie potrafisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 W Draw obiektu contoler_life: x=view_xview[0]+ileś tam w zależności od roomu y=view_yview[0]+ileś tam w zależności od roomu Mam nadzieję, że wiesz o co chodzi... A i tu już piszę dla naprawdę, naprawdę, naprawdę, naprawdę, naprawdę nie wiedzących: y-góra dół x-lewo prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Ee, to raczej każdy wie, ale nie wie gdzie jest miejsce zerowe tych osi :P 0 x to lewa strona 0 y to góra xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi