Vardi Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Witam Czy istnieje program do łączenia plików wideo ? Np. mam film w dwóch plikach (CD1 i CD2) i chcę to połączyć w jedną całość, ale żeby porządnie połączyło (bez żadnych przeskoków itp.) ? Jeśli istnieje to możecie mi polecić jaki jest najlepszy program do tego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Oryginalny, licencjonowany, komercyjny, niezawodny, Windowsowski® Movie Maker prosto od Naszego wspaniałego Microsoftu®© :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Może darmowy VirtualDub? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 A może super drogi Pinnacle® Studio™ albo Ulead® Studio™? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Hmmm... HyperCam ?? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Więc który ? :P Który dobrze łączy filmy i najlepiej jest darmowy. Więc ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 No jak masz oryginalny Microsoft®© Windows® z oryginalnym kluczem produktu, to Movie Maker'a masz za darmo :P Albo tego HyperCam'a se ściągnij - też darmowy, ale jak już to polecam ci świetnego Movie Maker'a prosto od Microsoftu®© :D (no co chłopaki ? bijemy się który użyje więcej specjalnych znaczków ? :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Windows Movie Maker to szajstwo, zapisuje tylko w WMV. HyperCam filmów nie połączy, a VirtualDub jest darmowy, połączysz w nim filmy i zapiszesz w czym chcesz (avi, ogm, mkv) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Osh ty zdracjo Windowsa® ! Przejrzałem cię ! Haha - już nie umkniesz przeznaczeniu ! xD <ciach> :3 A VirtualDup jest do Dup. O. ;f Bo to tanie darmowe szajstwo jak Linux xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 A chociaż widziałeś VirtualDub :P ? Jak dla mnie, to to idealny program do dzielenia i łączenia filmów :] . Windows Movie Maker ssie :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 A sam ssiesz i zasysasz tanie szajstwo VirtualDup'a i Linuxa xD Nie chciałem cię obrazić, ale wiesz - ja się muszę trzymać moich zasad co do Microsoftu®© :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Nie tanie, tylko darmowe :D ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Windows Movie Maker ssie :D . Windows Movie Maker ©® roxi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Windows Movie Maker ©® roxi! Zapisuje on tylko w formacie WMV, a często potrzebne są także inne formaty, ze względu na np. licencjonowanie. Virtual Dub polecam jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 A możecie mi napisać krótką instrukcję obsługi łączenia dwóch plików wideo w Virtual Dub ? :) Próbowałem i wciąż niewiem jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 http://www.videoaudio.pl/Czytaj-artykul-39.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 @Vardi: Wow ! Wpasowałeś się i napisałeś post dokładnie o 0:00 ! Jak to zrobiłeś ?! :P To co że WMV, trza mieć Windowsa® żeby mieć przywileje ! Windows® i Movie Maker roXXX ! xP To że Valhalla to takie swobodne forum, nie znaczy że można pisać takie, za przeproszeniem, pierdoły! Warn. Dawidsu A co to tylko ja ? xP A Windows® i tak roXXXuje. No bo tak. A chyba już kiedyś ustaliliśmy, że można pisać pierdoły na Valhalli. Mój post był częścią bardzo inteligentnej, kulturalnej i skomplikownej dyskusji na temat wyższości formatu WMV i programu Microsoft®© Movie Maker nad VirtualDupem. I nie porównuj moich postów do pierdół, za przeproszeniem, bo to obrażanie mnie i wspaniałego Microsoftu®©. Chłeps. (a nie znudziło się już Wam dawanie mi warnów za bezmyślne posty ? :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 'MyWinAvi' <--jak by co to moge na maila wyslac ------ Warn za złamanie 13. punktu regulaminu. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi