Jedi_Master2 Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Wiem, że wszyscy jesteście zapalonymi informatykami, robicie gry, strony, ale czas na mała zmianę tematu. Tym razem pogadajmy o pięknych jednośladowych maszynach. Ja zastanawiam się nad kupnem hondy mb8. Jak na mnie furka nie najgorsza. W gazecie ogłoszenie widziałem. Rok 1988 cena 1000 zł. 12 km. Trochę pociągnąć nią można! Zastanawiałem się też nad świetną czeską jawką. A wy macie jakieś fajne motory nie koniecznie na sprzedaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 A co to jest ?? xD Czyli chcesz kupić grata z 1988 roku id ruskich za 1000 zł, który nie pojedzie dalej niż 12 km ?? Gratuluję :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Mam na sprzedaż moto : MZ ETZ 251. 89r. !!! 16 tys km. przebiegu w pełni sprawna !!!!!!! wal na PW jak chcesz ;) ... aaa tak poza tym to : http://moto.allegro.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master2 Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Czyli chcesz kupić grata z 1988 roku id ruskich za 1000 zł, który nie pojedzie dalej niż 12 km ?? Gratuluję heh! motor z 1988 to motor wcale nie taki stary! 12 km (konie mechaniczne :P) apropo ciebie bartek 1990pl interesująca oferta, ale jeszcze się zastanowię :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Ja nie mam motorów, za to mam dwa rowery na sprzedaż po 100 zł. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Ja mam Rometa Ogara 200 i mi starczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master2 Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 podłacz silnik (chodzi mi o twoje nogi) a będzie motor dziedekkleofas :P XD mój kumpel ma tego od groma (a raczej jego szfagier) ma SHL WSK (2 bodajże) i motorynkę Rometa. SHL ma zamiar remontować i nieco podrasować. Fajna rzecz będzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Ja mam Rometa Ogara 200 i mi starczy :P A ja w ogóle nie mam i też mi starcza xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_woozie Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 a ja mam simsona s51 enduro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 A wy w ogóle macie karty rowerowe/motorowerowe? :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Ja ma od kilku lat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Lepiej byście o samochodach pogadali. Motory są dla lamerów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Nie znacie się. Rowery są dla profesjonalistów \m/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi