LionX Dagger Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 witam szukam mniej więcej takich spritów jak w gta ale tylko ludzi żadnych samochodów itp. ma ktoś jakiś link do strony z takimi spritami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 http://www.gmresource.jassinc.com/sprites.htm Poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 coś mi nie działa albo stron jest zepsuta albo coś nie tak mam z netem bo sprawdzałem programami Internet Explorer i operą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_woozie Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 coś mi nie działa albo stron jest zepsuta albo coś nie tak mam z netem bo sprawdzałem programami Internet Explorer i operą eee mi działa ok ;) Używam firefoxa i git a IE nie sprawdzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Widocznie to nie wina strony a mojego internetu bo wątpię by zawiniła tu przeglądarka A strona nadal mi nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Jeśli ty chciałeś strony z ludzikami to na tej stronie co Black ją podał są tylko samochody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 A sam bys nie mógł narysować ... ? To rozwija talent, wiesz - ja tak się musiałem uczyć... :P Chociaż i tak jestem marnym grafikiem :] A tak offtopicowo tylko przypomnę, że Firefox sux, Opera suxxx, a najlepszy jest leganly, licencjonowany, komercyjny Windowsowski® Internet Explorer®... ;) Prosto od Microsoftu®© :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 A tak offtopicowo tylko przypomnę, że Firefox sux, Opera suxxx, a najlepszy jest leganly, licencjonowany, komercyjny Windowsowski® Internet Explorer®™... smile2.gif Prosto od Microsoftu®© biggrin.gif Ja też lubię jak ludzie otwierają wrota do swojego komputera używając Internet Explorera prosto od Microsoftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Witam Mam zbliżoną prośbę co kolega LionX... potrzebuje wszystkich grafik z Gta 1 albo ewentualnie z Gta 2... Wszystkich Grafik z gry czyli ludzików, samochodów, budynków itp... Nie wiem czy nie będzie trzeba ściągać Gta 1 żeby potem edytować pliki źródłowe jakimiś edytorami a wiem że takie są bo kiedyś się bawiłem ^^ ale to jest ostateczna rzecz jaką zrobię bo może najpierw znajdę jakąś stronę z całą grafiką, a szukałem i nie znalazłem... więc może ktoś by znał jakąś stronę z grafiką z Gta 1 albo ewentualnie Gta 2, bym był bardzo wdzięczny, normalnie to mógłbym obci... obiecać takiej osobie miejsce w Creditsach... xD ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Znalazłem jakąś stronę z samochodami z GTA. STRONA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 bym był bardzo wdzięczny, normalnie to mógłbym obci... obiecać takiej osobie miejsce w Creditsach... xD ^^ Możesz obiecać miejsce w creditsach Rockstarowi, bo to ich grafiki i mogą się czepiać jak wszystko zerżniesz. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Możesz obiecać miejsce w creditsach Rockstarowi, bo to ich grafiki i mogą się czepiać jak wszystko zerżniesz. :P A niby jak zobaczą te grę? Co? Jeżeli masz grę "Grand Thef Auto" (czyli "GTA") To podczas gry naciśnij klawisz "PrtSc" na klawie. Znajduje się on (standardowo) między F12 i "Scroll Look". Potem otwórz jakiś program graficzny (najlepiej Paint) i naciśnij na pasku zadań Edycja>>wklej. Dalej powinieneś wiedzieć co robić. P.S: Ten post jest taki szary... Dam garść emotek: :D :P :) :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 cyberdogu, jak na to wpadłeś drogi Holmesie? dziadekleofas zmierzał do tego, że głównym twórcą GTA jest Rockstar, a nie w jaki sposób tworzy się screeny z gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi