Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 To jest temat zastępczy do poprzedniego, którego pierwotnie autorem był Vaster. Przez pomyłkę usunąłem całą treść, wywalając śmieciowe posty. Może to i dobrze, bo tam się zrobił zbyt duży syf przez te kłótnie. :) Vaster, zapodaj te swoje grafiki jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 To ja proszę o wykonanie kilkunastu różnych, szczegółowych stickmenów (ludzika+kilkanaście stick potworków), najlepiej z ładnymi, naturalnymi animacjami (stąd trudność). Gotowe prace Vaster prześlij na adsterg@gmail.com Średni rozmiar: sz:32 w:64, jeżeli sobie nie poradzisz, to mogą być dwukrotnie mniejsze. Będę Ci wdzięczny, no i oczywiście czeka honorowe miejsce w credits. Jak to za mało, to możemy pogadać za pośrednictwem PM... A...i przepraszam za moją ewentualną natarczywość w poprzednim temacie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 ej xD mi ostatnio są identyczne grafiki potrzebne xD ale mi nie idzie za ciekawie jak sam je tworze, talentu graficznego nie mam za grosz xD. Także chciałybm przeprosić za moje bardzo agresywne zachowanie w poprzednim topicu. Na mój niezwykle zły humor i ogólne atakujące zachowanie złożyło się wiele czynników których wymieniać tu nie ma sensu. Ja ci tylko dam małą rade: Jak ktoś prosi cię o grafe to sie nie śpiesz by oddac mu obiekt zlecenia jak najszybciej, zamiast robic wszystko w 2h posiedz nad tym 1-2 dni, nie oddawaj odrazu po skonczeniu, przyjzyj sie, moze cos jeszcze poprawisz lub zmienisz. Mów mi wójek dobra rada xD. Joke. PS:Zaopatrz się w coś lepszego niż paint, to ułatwia życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 dziękuje Ranmus teraz mam sząsę się wykazać na nowo a wszystkie poprzednie zlecenia odwołuję adster ok pszyjmuję przeprosiny pablo dzięki za rade napewno to wykorzystam macie to jak w banku biorę się do pracy a poradź mi jeszcze jakiego programu warto urzywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 a co to tych sticmanów najpierw pokaze normalne ocenicie czy się wam podoba a potem zrobie animacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 możebyć takie coś (animacyjka) tyle że nieumiem zrobić żeby na forum się ciągle powtarzała niemoge tego zrobić sticman mi niewychodzi może moge jakoś inaczej pomuc a i nieproście mnie o sticmany bo to trudne zrobić animacje z patyczkowym ludzikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 ale mam dlawas avatary na pocieszenie i na pszeprosiny dla pablo i dla adstera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Hmm bardzo ciekawe A mógbyś zrobić mnie "Elvis" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 zrobiłbyś mi diamencik wymiary 30/30 najlepiej różowy albo czerwony z góry dzieki i jeszcze jedno. Sorki za moje zachowanie w poprzednim temacie. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 brylańcig ok ale niewiem jak mi pujdzie z elvisem brylany 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Jest dobry dziękówka Potrzebuje jeszcze tylko grafiki drzewa,krzaka,krzyża :P(taki jak na cmentarzu)i głowy z dynii. Jśli to nie problem dla ciebie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 oki rozpoczynam prace tylko powiedz wielkoś i szerokość każdego krysunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 A zrobiłbyś szablę do Tego kota? żeby pasowała :) Żeby była na prawo i lewo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Żeby była na prawo i lewo. To akurat możesz zrobić nawet w Paincie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 dobra już robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 To akurat możesz zrobić nawet w Paincie. W sumie prawda ale co się będę wysilał? :FF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 mógłbyś troszkę wydłużyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 sory ze nie podałem. więc tak: krzyż 30/50 krzak 45/45 dynia 32/32 drzewo 150/200 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 zaraz się wezme proxx tylko temu wydłużę oj sorra nieda się wydłużyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 http://www.gmclan.org/up1982_4_1.html już robione troche dynia niewyszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 może być chodz ta dynia troche nie wyszła. ale reszta jest dobra dzieki https://gmclan.org/uploader/1508/topor.gif nudziło mi się może komuś się przyda taki toporek:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 i co podoba się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Skoro nie potrafisz zrobić stickmana z ładnymi animacjami, to nawet ładne są te kulki, co w poprzednim temacie pokazałeś (mają swój styl). Jak masz czas, to zrób takiego kulkowego bohatera i tak z 8 przeciwników. Jeżeli sobie nie poradzisz z animacjami, to możesz je sobie odpuścić. I dzięki za avatara :) Zapiszę sobie go na dysku...na pamiątkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 zrobione http://www.gmclan.org/up1982_4_2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 A loga robisz? Zrób mi jakieś fajne 500x120, tylko bez napisów, żeby było tło. Napisy sobie dorobię. W błękitnych i granatowaych barwach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 te drzewa co dales komus to cienkie... nie używaj spreju w paintcie bo to lipnie wygląda, szabla dla kota mi się bardzo podoba ^^ ale widząc po postach robiłeś ją tylko 20-25 min , jakbys posiedział dluzej mysle ze dalbys rade wydłużyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Hejka! Proszę, zrobisz mi animacje psów do mojej gry? Ale nie będę Ci mącił w głowie. Poszukaj w "dema gier (...)" i wpisz "wyszukaj: Skodi i Lawia" lub ściągnij tą grę z mojego uploadera (a raczej z foldera w nim). Byłbym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 brylańcig ok ale niewiem jak mi pujdzie z elvisem brylany 100% Czemu nie wiesz jak ci pujdzie zemną ?? :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Może dlatego, że nie sprecyzowałeś, o co ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi