Dawidsu Opublikowano 27 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 Wpadłem kilka dni temu na ten pomysł, ale dopiero teraz go wykonam... Mniejsza o to... "większa" o to, po co jest ten dział. :) Otóż w dziale tym powymieniać można opinie, co to gier z GM Community (czyli oficjalnego forum) tyczyć się będą. Na początek więc idzie... OLLIE OSTRICH! Adres: http://forums.gamemaker.nl/index.php?showt...=78181&hl=ollie Moim zdaniem ta gierka jest coolaśna. :D Jedna z najlepszych platformówek! Niestety poźniej robi się troszkę za trudna (wtedy, kiedy to oczom naszym robotowe okolice ukazują się) A jakie jest wasze zdanie ??? _____________________________ P.S. Możecie zaproponować jakiś inny temat (czyt. gierkę) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2004 A widzieliście grę Peg? Chyba pierwszy platformer 3D zrobiony w GM 5 na Xtreme3D. Szkoda że ma słabą grafę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 28 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2004 Aha i jeszcze jedna sprawa: podawajcie adres do tematu gry na GM Community! Jak sami widzicie dodałem link przy mojej wypowiedzi. Gdy w wyszukiwarce wpisuję Peg, to wyskakuje błąd: nie można szukać gier z nazwą krótszą niż trzy znaki... I jak teraz znajdę grę? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2004 No niestety nie mogę znaleźć ani na dysku ani na forum. Jak było IPB 1.3 to można było wszystko wyszukać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi