murdalow Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Witam jestem ciekawy dlaczego mnie wywaliliście GM Clanu skoro miałem 40 % ostrzeżenia (liczyć nie potrafiecie) a tak miło było myślałem że spędzimy razem święta he he Z poważaniem qrwakozak aka p-ter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Zapewne dla tego że zachowujesz się jak pułkownik de-bill. Temat raczej do skasowania a użytkownikowi proponuje dać perm ban na ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Zapewne dla tego że zachowujesz się jak pułkownik de-bill. Temat raczej do skasowania a użytkownikowi proponuje dać perm ban na ip. mam już bana ale potrafie to obejść :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 A nie masz tylko blokady konta na określony czas? Po za tym to co wyprawiasz: -Używa niecenzuralnych słów na forum -Bezpodstawne obrażanie innych użytkowników To się w sumie nie dziwię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 A nie masz tylko blokady konta na określony czas? Po za tym to co wyprawiasz:To się w sumie nie dziwię. mam blokade na rok... :( zmiencie to) http://img441.imageshack.us/my.php?image=gmclanvj6.png :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Zamykam. Powoli, powoli. Dlaczego tak? Tymon Bo powody zbanowania są jasne i nie ma o czym dyskutować. Patrysław Jakie? Te w/w przez mua? Tymon Ogólnie mówiąc tak. A jeśli żądasz szczegółów, to masz tu PW jaką p-ter wysłał do Dziadka Kleofasa. Patrysław ile masz lat kurwa marudna mendo po chuja każdego wkurwiasz koles idź do psychiatry sssij chuja he he qrwakozak locho... Dzięki za wyjaśnienie. =) Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi