piotrex1995 Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Gdzie się to sprawdza, nie znam sie na tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Tam, gdzie się sprawdza programy zainstalowane na kompie - zazwyczaj w Program Files albo w narzędziu "Dodaj lub usuń programy"... Poszukaj czegoś co w nazwie ma słowo "firewall" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Jeśli to jest zapora systemowa Win$hit, to tego nie odinstaluje. Wejdź do panelu sterowania i "Zapora systemu Windows", jest tam takie cuś... Włącz to i zaznacz na "Wyłącz" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 "Zapora systemu Windows" jest jak sie ma SP2, a ja nie mam.A w "dodaj lub usuń programy" tego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Jak to nie ma w zaporze ! Musi być ! Chyba było to w SP1 jednak... zapora systemowa Win$hit Weź ty mnie nie denerwuj !!! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 W panelu sterowania tego nie ma i jestem pewien, że ta zapora systemu windows jest tylko w SP2, bo czytałem na stronie microsoftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 No to bez jaj, wpisz w wyszukiwarce systemowej "firewall" i może ci cos znajdzie... xD No, nareszcie ktoś, kto się Microsoftem© zainteresował :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Znalazło coś: Nazwa: Typ: firewall Rozszerzenie panelu sterowania firewall Skrót Załączam obydwie rzeczy i nic sie nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 No, jeżeli masz to jako rozszerzenie panelu sterowania, to na pewno masz jakiegoś firewall'a w systemie... Upewnij się jeszcze raz o zaporze Windows... A jak nadal nie znajdziesz, to widocznie nie masz firewall'a xD Aha i czy dałeś w wyszukiwarce takie coś: "*firewall*" ?? Jak nie to wpisz *firewall*... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Nie ma tej zapory! Screen Próbowałem teraz też *firewall* i nic nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Lal, skoro masz Pandę to weź ją zdezaktywuj albo unieaktywnij jak wolisz :P A po co się w ogóle pytasz jak wyłączyć firewalla, skoro go nie masz...? xP Spróbuj z pandą. x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Ja to nie mam zewnętrznego ale idę jutro "kupić" u admina :P chodź dziwnie to wychodzi bo już domagam się go od 2 miechów o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Chyba już nie ma wyjścia, żeby mieć zewnętrzne IP.Szkoda :(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoxd Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Mam problem bo mam neo i rutera a chce miec ots nie przez chamchi jak to mam zrobic bo wszystko juz jest ots juz jest teraz tylko to, a niechce zeby byl moj OTS przez hamchi sad.gif Pomuzcie piszcie na gg 400207 Pozdro thumbsup.gif thumbsup.gif laugh.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Nie nabijaj postów. Zdaje mi się, że założyłeś już taki temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 LoL mówicie a się nie znacie.. No ip jest po to żeby jak się ma zmienne ip żeby się nie zmieniało co odłączenie kabla .. -.- Żeby zrobić sobie zewnętrzne ip trzeba zadzwonic do internetu i powiedzieć że chce się kupić zewnętrzne ip, w neostradzie kosztuje to 5zł na miesiąć ja mam Jota Neta u mnie to kosztuje 80zł na zawsze ;p @down Chodzi mi o admina sieci ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Żeby zrobić sobie zewnętrzne ip trzeba zadzwonic do internetu - Halo! Internet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihau Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ja nie wiem czy mam zewnętrzne czy wewnętrzne IP. Mam iPlusa i IP zmienne które zaczyna sie na 77. Chciałbym sobie zrobić server SA:MP ale nie mogę. Firewall wyłączony i nic. Proszę o pomoc!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi