siwy Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 czy da się obracać obiekty w edytorze roomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Chodzi ci o obracanie direction? Nie, nie da się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 jest może jakiś dodatkowy edytor bo niechce mi się robić kilku obiektw o różnym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 To napisz po prostu w kodzie w Create direction = <direkcja> ... -.^ Proste xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 tak będzie źle bo ja chcem obiekt ustawiać w różnych miejscah o różnym direction Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Marca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 No to co za problem? W edytorze plansz masz coś takiego jak Popup menu dla obiektów i tam możesz zindywidualizować Creation Code każdemu postawionemu obiektowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 mógłbyś bardziej sprecyzować bo mi niewychodzi EDIT już rozumiem dzięki Ranmus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi