rryk Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Tak jak w temacie Jak zrobić aby w grze było intro np. krótki filmik [.avi] Popracuj nad ortografią. Marmot sry juz poprawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 W Game Maker masz klocek Show A Video Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Użyj funkcji show_video... -.^ Btw. To jest twój drugi temat w ciągu 40 minut ... ? Coś nie tak, czy co ? Napisałbyś w tamtym xP @Edit, ojojoj, spóźniłem się, Mamrot mnie wyprzedził... Ah, chyba jednak Marmot xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 użyłem funkcji show wideo ale mi sie pokazuje ciągle czarny obraz a jak otwieram za pomocą np winampa to idzie normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 A wiesz może jakim kodekiem skompresowałeś tego .avi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 divixem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 No to masz problem bo GM nie ciągnie divxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 a co ciągnie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Zapisz w Intel Indeo, też w miarę dobry kodek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 a jaki jeszcze może być bo akurat w moim konwenterze nie ma tego kodeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 A możesz zapisać w MPEG? Jak nie, to spróbuj Microsoft Video, ale to słaba kompresja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 oki działa ale jest jeden problem czemu ten filmik leci tak szybko?? może jest jakiś skrypcik o podobnych właściwościach co ten klocek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 show_video którego znajdziesz w helpie nie ma zwalniania filmów xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 jakim helpie i mi nie chodzi o zwalnianie tylko ze jest przyspieszanie a chce żeby było wolniej czyli normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 To właśnie o tym mówię. Zobacz, czy przy konwertowaniu filmu nie zwiększyłeś wartości FPS. A help to takie ustrojstwo które masz pod F1 w Game Makerze i jest to jedyne, najlepsze źródło gdzie masz wszsytkie funkcje GMLa, czy byś tego chciał, czy nie :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 4 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 nie zwiększyłem i w innych programach leci normalnie tylko w gm idzie żle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 No to weź daj, nie wiem, speed = 0.9 albo room_speed = 25 ... ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 4 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 dalej nie działa już sam nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi