NoooB Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Skąd wziąść ten system forum- invision power board(bo chiba tak się zwie) Bo jest jednym z najbardziej rozwiniętych jakie widziałem- poprostu podoba mi się i chciałbym go mieć tesz u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 http://www.invisionboard.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Wymienić Ci jakie błędy popełniłeś? o_o IPB jest płatne o ile się nie mylę, ale to chyba dotyczy nowszych wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Jak cie NoooBie toporknę siekiecią, pistolnę zastrzeletem! Pierwszy wynik w googlach to twoja odpowiedź na pytanie! Myśl trochę :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoooB Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Tyle to ja tesz wim, dokładniej- http://community.ipslink.com/board/ Sory za błendy, ale się spiesze Myślałem, że to ty jesteś twórcom GMClan Tymon... Jak płatne to trudno, (chyba że co miesiąc) Ale potrzebuje precyzji gdzie je sciągnąć/kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Tyle to ja tesz wim, dokładniej- http://community.ipslink.com/board/ Ale potrzebuje precyzji gdzie je sciągnąć/kupić W czym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Ale potrzebuje precyzji gdzie je sciągnąć/kupić Na stronie producenta, chyba nie na bazarze pod Warszawską? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Myślałem, że to ty jesteś twórcom GMClan Tymon...Ranma jest, ja tu tylko sprzątam - i się tak też czuje jak nie patrzeć. Co do IBP, są serwisy które hostują tego typu forum, tylko że w starszych wersjach (na 2.x nie widziałem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Co do IBP, są serwisy które hostują tego typu forum, tylko że w starszych wersjach (na 2.x nie widziałem). Ale zazwyczaj są tam albo parę domyślnych skórek albo ubogie możliwości upiększenia (na jednym takim hoście był tylko uploader styli), no i niektóe są nieźle oblężone toteż ich nie zalecam. NoooBie, ubłagaj Ranmusa albo Marmota lub użyj Mocy (eMule) aby zdobyć stary legalny skrypt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Tak offtopicowo dodam: Panel administracyjny IPB wbija w krzesło i jest o wiele trudniejszy w obsłudze niż np. phpBB :3. A ze skryptów do obsługi for polecam QuickSilver, wyglądem zbliżony do IPB. klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Tak offtopicowo dodam: Panel administracyjny IPB wbija w krzesło i jest o wiele trudniejszy w obsłudze niż np. phpBB :3. A ze skryptów do obsługi for polecam QuickSilver, wyglądem zbliżony do IPB. klik Lepszy IceBB :P . Co do IPB 1.3, to jest to dobry skrypt, tylko ma coś zwalone z nieczytanymi postami, a tak to fajny. Jeżeli jesteś początkujący w sprawach instalacji skryptu forum i administracji forum, to NIE POLECAM. Pogubisz się w panelu administratora. Lepiej weź Simple Machines Forum, też dobry skrypt, a panel prostszy. Pod żadnym pozorem nie bierz phpBB - to jest syf, kiła i mogiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Lutego 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Tak jak napisał Black, poszukaj czegoś darmowego. Ja sam już przestałem płacić za licencję IPB dla gmclanu, bo ugrzęźliśmy przy wersji 2.1.x, ponieważ 2.2 już nie chce ładnie działać z gmclanem. ;P Czas wziąść się za poważne przebudowywanie skryptów. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi