bartek1990pl Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 No wiec ... Mam pokoj i jak nacisne jakis tam klawisz to mi sie pojawiaja np. dwa kwadraty , i ja chcem zrobic zeby teraz myszka mozna bylo na nim postawic obiekt w dowolnym miejscu :) , tylko na tych kwadratach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Nie rozumiem, pytasz się jak zrobić żeby na nich postawić objekt, czy pytasz o to czy można zrobić tylko tak żeby postawić na tych kwadratach??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 \/\/\/\/\/\/\/ ^^^^^^^^ andersend ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 wie może ktoś ? SPAM SPAM :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Off#nie, ale od czego jest przycisk EDIT pod postem? Można warna za to dostać! pokąbinuj coś z myszą, jesli mysz jest na polu to można stworzyć, jeśli nie to nie;-); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 if (mouse_x < kwadrat.x1 and mouse_x > kwadrat.x2) and (mouse_y <kwadrat.y1 and mouse_y > kwadraty.y2) and (mouse_button_check_pressed(mb_left) { instance_create(mouse_x,mouse_y,kwadrat) } xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 i gdzie to mam dać ? :D w step czy co ? a nie powinno byc mouse_check_button_pressed ? i cos mi error wyskakuje : coś tam expected Symbol ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 :] double post , wiem wiem spam spam :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 W STEP, bardzo łatwo można się domyślić. Przestań spamować, bo warn bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Tak, w step, a ten błąd... Dodaj w linijce "(mouse_check_button_pressed(mb_left)", jeden ")" na końcu... Miałeś rację, powinno być najpierw "check" a później "pressed" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 if ( mouse_x < obszar_budowania.x1 and mouse_x > obszar_budowania.x2 ) and ( mouse_y < obszar_budowania.y2 and mouse_y > obszar_budowania.y2 ) and ( mouse_check_button_pressed(mb_left) { instance_create ( mouse_x , mouse_y , obszar_budowania ) } ja mam tak i ooo kij z tego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 niedziała mi ? Wie może ktoś jak to zrobić :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Robiłem coś takiego na którąś turę: https://gmclan.org/up1072_11_243.html. Rozgryź to sobie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 no black jesteś mistrzem :D wszystko cacy przerobiłem ładnie :) tylko mi brakuje jednej rzeczy hmm... jak zrobic aby to sie stworzylo tak zwanym kwadracie ? a nie całej planszy ? ( żeby się tworzyło na jakimś obiekcie i dowolnym miejscu , znaczy sie tam gdzie klikne :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 wie ktoś możę :) ps. plIs Noł nraW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi