kryniak Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 EDITED: Zrobiłem liste serwerów i postawiłem na mojej stronce. Możecie dodawać swój serwer (IP, hamachi) dla danej gry (Mario, Worms, Liero Xtreme, Soldat xD). Lista posiada także opcję usuwania z listy, kiedy wam się juz znudzi granie :D. LINK: http://www.kryniak.yoyo.pl/servers A gdybyście zapomnieli linka, to jest w mojej sygnaturce :P Miłej zabawy z kolegami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 no niezły serwer zauważyłem tam :D "kupa" ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 IP kupy dostał bananka w prezencie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 blackmaul - best bear in the world xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD btw. moze dam swoj serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Daj, Daj! Chcę sobie zagrać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Poczekaj do jutra, będziesz miał konkurencję. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 W czym, zrobisz konkurencyjną listę, czy konkurencyjny serwer xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Dla Pabla piszę od jakiegoś czasu (3 miesiące... ciii! xD) coś takiego dla MBO. :) Po za tym.... good work! :D EDIT Mam pytanie. Co wpisać w IP gdy serwer stoi na Hamchi? Mógłbyś ukrywać niektóre pola przy włączonych niektórych opcjach. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 W polu IP wpisz swój Hamachi IP :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Dodaj jeszcze możliwość dodawania pokoi na kurnik.pl. Co mam na myśli? Poza polem GRA dodaj pole NAZWA SERWERA :P . Wtedy nie będzie takich rzeczy jak to Blackmaul - the best beer in the world. Wtedy będzie także możliwe dodawanie gier na kurniku, np. kalamburów :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 OK, zrobię to. EDIT: Zrobione xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Żadnych zabezpieczeń jak ktoś ma zmienne IP xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Czyli to Ty. :) - Ok, dodałem blokadę. Z jednego IP można dodać maks. 3 serwery. - Dodałem obsługę kanałów RSS http://www.kryniak.yoyo.pl/servers/rss.php - Zrobiłem, żeby informowało o serwerach utworzonych w przeciągu 2 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 No wreszcie jakieś zapezpieczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi