sanuke Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 http://konrad.webpl.org/webserv1.gm6 Gre robie na podstawie Monkey1 aby sie nauczyć : Prosze zobaczyc co zrabalem ze nobek nie chce atakowac i byc pozadnym botem :crying: I czemu spadam za kazdym razem za platforme object 12 i object 14 Wiem ze sam powinienem to zrobic ale cos musialem skopac prosze o pomoc ! :crying: Z góry bardzo dziękuje :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 A może jednak zrezygnuj z tych alarmow w noobku i daj mu po prostu move_towards_poin(...) w stepie... ?? A ten move to contact direction w platformach to chyba troche zle zrobiony, a na moje to on powinien byc w hero z adresowaniem xP Btw To już twój drugi temat o tym problemie tego samego dnia ale to szczegół ... -.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanuke Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 pisze 2 raz bo problem nadal jest i nie wiem co skopalem jak spyro napisal ,ze cos jest źle ? ale co ? Czy ktos mi pomoże :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 pisze 2 raz bo problem nadal jest i nie wiem co skopalem To masz problem jak ci nikt nie pomógł! To że nie udało ci się w innym temacie, nie oznacza że masz zaraz zakładać drugi, jakby wszyscy co 5 minut zakładali następny identyczny temat, to nikt by tego forum już nie urzywał. x] Tymon A ty nie musisz odrazu atakować i ciągle pisać o wyszukiwaniu. Pomyśl, czy Ty byłeś lepszy :P ? Marmot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi