sanuke Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Jak robic ruchoma platforme prosze jakis przyklady moim bohaterem jest malpa :D i musi sie jakos przedostac na drugi poziom :D zapomoca platformy pozdro !!!!! Poprosze caly kod lub przyklad jakis pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Poszukaj na forum, takie tamety były wiele razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 W pisz w wyszukiwarce "Ruchoma platforma" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 @Micanser: O kurczę, to ja się nie dziwię, że ty się rangi dorobiłeś, jak w każdym jednym temacie pojawia się twój post pod tytułem "Użyj opcji szukaj"... xD Co do topicu, to narysuj po prostu jakąś platformę i później ustaw np w alarmie co 80 steps round(random(2)) i if 1 then platforma.x +=1 itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 ale jest kwestia zeby gracz sie poruszał razem z nią :P i szczerze mówiąc to nie znam skutecznego sposobu :/ bo u mnie ruch platformowy odbywa się bez używania hspeed i wtedy jest wał :/ chociaz... chwila.... chyba właśnie wpadłęm na genialny pomysł xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanuke Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Potrawie zrobić platforme ktora sie porusza ale jak zrobic zeby na niej jeszcze mozna dalo sie stac :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 dac jej solida i w kolizji z nia to samo co w kolizji z ziemia,a co do jezdzenia na niej to amm pomysła xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 sanuke wykumałeś coś z mojego pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi