Czesio Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Mam pytanie jak zrobić aby mieczświetlny trzymała ręka i nim obracała... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Ustaw origin na punkcie wokół, którego ma się obracać ręka z mieczem i dać w step image_angle=direction :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Tworzysz bohatera i podczepiasz do niego miecz (osobny obiekt) czymś takim: Step miecza: x=o_bohater.x + jakas wartosc (Chodzi o to, żeby miecz znajdował się na ręce) y=o_bohater.y +to samo co wyzej Mam nadzieję, że mniej więcej rozumiesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maks kenobi Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Jak miecz to tylko świetlny. pamiętoj o tym synu. Niech moc cie prowadzi. :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Ma się rozumieć niech Moc Będzie z tobą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 To chyba nie jest temat? B) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 My tu o Mocy gadu-gadu, a tu temat o mieczu jest. To zależy od sterowania mieczem myszką, a klawiaturą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Temat wiem że nie do gadania ale jak zrobić aby rzucić mieczem :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reyas Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Ty chcesz zrobić replike gry star wars; academy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 :tv_happy: Nie chce zrobić grę 2D gdzie bohater to Obi-Wan.... :thumbsup: Którą umieszcze niedługooooooo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Taka gra to chyba istnieje ? :ph34r: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Nie istnieje bo ja ją tworze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maks kenobi Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Ja jestem mistrzem Jedi , a ty się nie znasz na STAR WARS! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Tak pytanie co to jest Toola.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Czesio znowu zbaczasz z tematu :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maks kenobi Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Jeśli nie wiesz co to toola to nie moja wina. :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Temat wiem że nie do gadania ale jak zrobić aby rzucić mieczem :lol2: move_towards_point albo nie star moving direction() :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 To planeta .... :twisted: Podszywający się Mistrzu Jedi..................................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maks kenobi Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Ta nie wiedziałem Mistrzu Zjebi :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 A ty Mistrzu Geju.................... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 To chyba grozi BANEM? :ban: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maks kenobi Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Ha ha ha ha :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 :thumbsup: Ja nie wyrażałem się jak ty ale koniec tej rozmowy to nie ma sensu zacznij postować o sprawach tworzenia gier...................................... :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maks kenobi Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 CO tchurz zaleciał :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Nie ale odpowiedz jak pioruny stworzyć co......Imperatora................ :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 :death: CICHO BYĆ ! To temat o mieczach, a nie o głupotach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Nareszcie ktoś mądry. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Nie wtrącaj się :boxed: :twisted: :bash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maks kenobi Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 O Dzidzi się zdenerwowała // ale ma racje nie wtrącać się :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Wiesz co koniec wojnyb pomiędzy Rebelią a Imperium zgoda...... :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi