Syliush Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Jak zrobić żeby na przykład idziesz ludzikiem w góre to strzela w góre idziesz ludzikiem w dół i strzela w dół ta się tak zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Poszukaj na forum, było pełno takich tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Nic nie dało jak byś mógł dac mi link do jednego takiego tematu, prosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 LINK Proszę bardzo. Zbyt długo nie musiałem szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Nic nie dało jak byś mógł dac mi link do jednego takiego tematu, prosze. Waćpan, bez jajec ino proszę. https://forum.gmclan.org/index.php?act=Sear...lite=strzelanie Masz w pi**u tematów, np. ostatni temat pierwszej strony itp. Ale z tym sobie chyba poradzisz? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Coś sobie pomyliłeś ja nie chce myszką strzelać tylko jak idziesz w góre i naciskasz na przykład enetr to wtedy strzela do góry i na odwrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Nie wiem jaki masz skrypt chodzenia. Gdybyś podał (jeśli masz w kodzie) to coś bym ci doradził. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Coś sobie pomyliłeś ja nie chce myszką strzelać tylko jak idziesz w góre i naciskasz na przykład enetr to wtedy strzela do góry i na odwrót. Sprawdź sobie zwykłym if'em direction. Masz tu zależność: Poprawta mnie, jak coś nie tak ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi