gamemaker1993 Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Czy można zrobić gre 3D niezarejestrowanym Game Makerem 6.1 ? Prosił bym żeby mi ktoś to jasno powiedział tak czy nie a jak tak to jakim sposobem albo sposobami. Z góry wielkie dzięki. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Nie można. Chyba że użyjesz DLL'i, ale nie jestem pewien czy one działają w niezarejestrowanym GM'ie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Nie, chyba, że użyjesz jakiegoś DLL pod GM 5.0 w którym to nie ma restrykcji co do bibliotek ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gamemaker1993 Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Marmot możesz mi powiedzieć coś więcej o tych DLL-ach pod GM 5.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Kłamstwo, że nie można bez DLL-i. Jest taki silnik Gadget-3D pod GM-a 5.x. Działa na niezarejestrowanym. Gadget 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Kłamstwo, że nie można bez DLL-i. Jest taki silnik Gadget-3D pod GM-a 5.x. Działa na niezarejestrowanym. Gadget 3D Odpalam to, a tu jeden wielki error na errorze ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 a tu jeden wielki error na errorze Odpal za pomocą GM5.3a, a nie będzie errorów. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gamemaker1993 Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 WIELKIE DZIĘKI JAKLUB WSZYSTKO DZIAŁA OD TERAZ BĘDE ROBIĆ GRY GM 5.0 !!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi