Shylios Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Nie będę sie rozpisywać, zrobiłem przyklad jak zrobić system pięter w jednym roomie Zapraszam do downloadU: Moje przykłady... lub http://www.gmclan.org/up1269.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Mógł byś to wrzucić na uploader Gmclanu bo jak chcę pobrać to mi błąd wyskakuje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Słaby efekt, zabugowane - po wejściu/zejści można się zablokować na ścianie. No i nie wiem co jeszcze mogę powiedzieć. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Jak chciałem pobrać to strona mi sie otwarła z kodem przykładu (chyba) *.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Mi też nie wchodzi ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Zaraz dam na uploadrer juz http://www.gmclan.org/up1269.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Pełno w nim bugów, ale początkującym może się przydać. :thumbsup: Grafiką też nie wymiata, ale to akurat w przykładzie nie gra roli :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Jakich bugów na przyklad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Np, jak wchodzisz po drabince z boku to blokują cię ściany na pietrze. Oprócz tego możesz chodzić po polu, gdzie się schodzi dopóki nie naciśniesz enter, możesz chodzić po drabince, jakby była płaska... P.S. w tibii wygląda to mniej płasko :death: :dots: :whip: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Na przyklad, że wystarczy podejsc o pixel do drabinki i juz cie przenosi i ustawia gdzies w scianie xD Lepiej bys dal, że np zamiast te x w sterowaniu zmieniac o 8, to zmien je o 32 i zrob w roomie siatke 32/32 i wysrownaj wszystko do siatki. Wtedy ludzik bedzie 'skakal' po polach 32:32 i trafial akurat w srodek drabinki, co zapobiegnie jego pojawieniu sie w scianie... Jesli wiesz o co mi chodzi xD Ale to w sumie tylko przyklad, wiec to pozostawiam tym, ktorzy sa zainteresowani x] @edit: Oh, aż 2 minuty! trza sie spreżać z pisaniem ;/... Aha, no i wlasnie, lepiej ala tibia, ze jak sie styka z drabinka, to zeby wtedy przenosilo, a nie jeszcze trza enter wciskac... Chociaz to trudniejsze dla poczatkujacych do zrobienia, sam probowalem (na szczęscie udolnie) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Nawet faine. Troche doprawić graficznie i kolizijnie ,to będzie git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Codo tego wdrapywania się i utykania w górnej ścianie to wiem, jak ktoś chce to sam sobie niech przestawi Po drugie to tylko przyklad :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi