Marmot Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Start tury: 13.02.2007 - 20:35 Temat: Gra o tematyce walentynkowej Czas: 24h Do boju :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Ciekawy temat. A może być gra erotyczna? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 o :P Ciekawy temat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Ale zes temat wybrał!! nie startuje! :sp_ike: Nawet nie mam pomysłów na gry tego typu :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Jak to nie masz pomysłów Solmis-zrób "Rzeźnię Walentynkowych Serduszek" i kłopot z głowy... :twisted: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Heh, rzeczywiście, też pomysł. Ale ja nie będę miał praktycznie czasu ;/ Jutro do szkoły, a dziś to nawet zacząć nie zdążę, ale może 2h się wyrobię ... jutro po szkole. Nauczyciele nam żyć nie dają! :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Na taki temat to nawet klon pacmana możecie zrobić, wszystko, byleby przeważały jakieś serduszka ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Ja już skończyłem! Oto link: TUUUU :P Gra nazywa się HEART SHOOTER! :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skell Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Lovesmas Pół godziny roboty :). Nie chcało mi się nic lepszego robić, głupi temat :P. Tj może nie glupi, ale kolejny temat typu: zrób jakąkolwiek gre. A takie są najgorsze ¬_¬. -Maurycy Wiem, że głupi temat, ale ten 14 się zbliżał, to pomimo, że nie lubię tego święta, to wypadało dać taki temat :] . Następny temat będzie chyba konkretny xd . Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi