p-ter Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Mam obiekt celowniki obiekt rec i gdy dochodzi do kolizji tych 2 obiektów mam ustawione że jak preessed left to i tutaj kod: chce żeby zapisywało screena, kombinowałem z tym z helpa screen_save(fname) i jak daje za fname nazwe pliku to mi błąd wyskakuje. Jak to zrobić żeby zapisało screena? Ogólnie Na Temat Tworzenia Gier nie jest od zadawania pytań! Za następnym razem będzie warn. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Nazwa pliku musi być w '' i mieć po kropce napisany rodzaj pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Nazwa pliku musi być w '' i mieć po kropce napisany rodzaj pliku. można prosić o przykład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 screen_save('mojababcia.jpg') cos takiego... :) EDIT: A tak... sorki, moj blad :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 'Chodziło mi o dwie pojedyncze kreski' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 DZIĘKUJE WAM opanowane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 'Chodziło mi o dwie pojedyncze kreski' Dokładnie to się nazywa apostrof ;). @Dangon: GM zapisuje chyba tylko w .bmp ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 @Dangon: GM zapisuje chyba tylko w .bmp ;) A ja tam nie wiem w czym zapisuje :jezor: Dalem aby przyklad jak to ma wygladac. Ale dzieki, zapamietam to sobie :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi